Administratie + Advies

Home 9 Administratie + Advies

Uw administratie uit handen, een last van uw schouders.

Elfrink ten Bokum is een betrouwbaar en professioneel administratiekantoor dat zich richt op het beheren van de financiële administratie van bedrijven en particulieren. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van administratie, belastingen en financiën, waardoor we u uitstekend kunnen adviseren en begeleiden bij al huw financiële vraagstukken.

Verzorgen financiële administratie

Een deugdelijke financiële administratie is voor uw onderneming van groot belang. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor u de financiële administratie per maand, per kwartaal of per jaar verwerken. Ook kunnen wij de door uzelf gevoerde financiële administratie controleren en u desgewenst hierin begeleiden en adviseren. Wij hebben ruime ervaring met meerdere softwarepakketten zoals Snelstart, Exact, e-Boekhouden en Moneybird.

Samenstellen jaarrekening

De balans is voor elke vennootschap belangrijk. Inzicht in de stand van de debiteuren en crediteuren, wat is de vennootschap verschuldigd aan belastingen en welke veranderingen hebben er plaatsgevonden op financieel gebied binnen de onderneming. Al deze informatie kunt u afleiden uit de jaarrekening. Aan de hand van de gevoerde financiële administratie kunnen wij voor u de jaarrekening samenstellen. Onze jaarrekening worden opgesteld conform de richtlijnen voor de jaarverslaggeving.

Verzorgen loonadministratie

Iedere werkgever dient een salarisadministratie te voeren. Hierbij is onder meer van belang of op uw onderneming een CAO van toepassing is. Aan de hand van de laatste fiscale regels kunnen wij voor u de complete salarisadministratie verzorgen, inclusief loonstroken, aangiften loonheffingen en de benodigde jaaropgaven. Via ons salarisportaal kunnen u en uw werknemers deze gegevens raadplegen.

Verzorgen aangifte omzetbelasting

Als ondernemer bent u verplicht om maandelijks, per kwartaal of per jaar een aangifte omzetbelasting in te dienen. De verschuldigde dan wel terug te vragen omzetbelasting volgt uit uw financiële administratie. Via onze software kunnen wij voor u de gevraagde aangifte omzetbelasting indienen.

Aangifte inkomstenbelasting / premie volksverzekeringen

Zowel voor de ondernemer als particulier kunnen wij voor u de aangifte inkomstenbelasting samenstellen. Hierbij is het van groot belang dat alle mogelijke aftrekposten worden meegenomen.

Aangifte vennootschapsbelasting

Een besloten vennootschap dient jaarlijks een aangifte vennootschapsbelasting in te dienen. Deze aangifte wordt samengesteld aan de hand van de opgestelde jaarrekening. Bij het bepalen van de belastbare winst kan van diverse fiscale faciliteiten gebruik worden gemaakt. Hierbij kan u onder andere denken aan de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en deelnemingsvrijstelling.

Hulp nodig op het gebied van administratie?

Kies dan voor Elfrink ten Bokum uit Hengelo. Wij bieden een professionele service, waarmee u uw belastingen efficiënt en effectief kunt regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat uw financiële zorgen achter u!